Nabeschouwing AS Eupen - Tubize (3-0) || Croky Cup 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt AS Eupen het dinsdag 25 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Tubize (3-0)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 3-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Lotiès, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. AS Eupen vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Yagan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was van AS Eupen die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor AS Eupen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Tubize
Goals
3
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
51
57
Gevaarlijke aanvallen
23
23
Corners
3
8
LIVE AS Eupen - Tubize 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Lotiès AS Eupen 1-0
17' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Touré Tubize
37' Doelpunt AS Eupen Doelpunt I. Yagan AS Eupen 2-0
91' Doelpunt AS Eupen Doelpunt AS Eupen 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Tubize
Opstellingen AS Eupen - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AS Eupen - Tubize

AS Eupen en Tubize spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Tubize elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Tubize 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AS Eupen - Tubize Opstelling AS Eupen Opstelling Tubize Live AS Eupen - Tubize Live AS Eupen - Tubize kijken AS Eupen - Tubize kijken Live AS Eupen - Tubize stream AS Eupen - Tubize Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Tubize Uitslag AS Eupen - Tubize Statistieken AS Eupen - Tubize Croky Cup 2018/2019 AS Eupen - Tubize wedden AS Eupen - Tubize gokken AS Eupen - Tubize Unibet