Nabeschouwing Büllingen - Zepperen-Brustem (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Büllingen het zondag 5 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zepperen-Brustem. De wedstrijd wordt gespeeld in Sundby Idrætspark in Copenhagen.

Via de Büllingen - Zepperen-Brustem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Büllingen - Zepperen-Brustem (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Büllingen en Zepperen-Brustem is geëindigd in een overwinning voor Zepperen-Brustem. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Zepperen-Brustem het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Büllingen - Zepperen-Brustem
Goals
1
1
LIVE Büllingen - Zepperen-Brustem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Büllingen - Zepperen-Brustem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Büllingen - Zepperen-Brustem
Opstellingen Büllingen - Zepperen-Brustem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Büllingen - Zepperen-Brustem

Büllingen en Zepperen-Brustem spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Büllingen en Zepperen-Brustem elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Büllingen 0
Winst Zepperen-Brustem 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Büllingen - Zepperen-Brustem Opstelling Büllingen Opstelling Zepperen-Brustem Live Büllingen - Zepperen-Brustem Live Büllingen - Zepperen-Brustem kijken Büllingen - Zepperen-Brustem kijken Live Büllingen - Zepperen-Brustem stream Büllingen - Zepperen-Brustem Fox Sports Nabeschouwing Büllingen - Zepperen-Brustem Uitslag Büllingen - Zepperen-Brustem Statistieken Büllingen - Zepperen-Brustem Croky Cup 2018/2019 Büllingen - Zepperen-Brustem wedden Büllingen - Zepperen-Brustem gokken Büllingen - Zepperen-Brustem Unibet