Nabeschouwing Gent - Mechelen (1-2) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 1 mei 2019 - 14:30 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Gent het woensdag 1 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Gent en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Dompé, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Storm, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette G. Mera zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Mechelen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gent - Mechelen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Gent Doelpunt J. Dompé Gent 1-0
38' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van R. Schoofs Mechelen 1-1
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Verstraete Gent
62' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Mera met assist van R. Schoofs Mechelen 1-2
64' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor A. Souquet Gent
68' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor J. David Gent
69' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Peyre Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor N. Storm Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel A. Corryn voor T. Peyre Mechelen
81' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
83' Wissel Mechelen Wissel T. Matthys voor R. Schoofs Mechelen
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen
De opstellingen van Gent en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Croky Cup vond plaats op 16 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.