Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - KV Oostende (3-3) (4-5 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het woensdag 5 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - KV Oostende (3-3) (4-5 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Royal Excel Mouscron en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een overwinning voor KV Oostende. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek KV Oostende het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Boya, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Boonen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut moest Royal Excel Mouscron verder met een man minder nadat C. Diedhiou een rode kaart had gekregen.

In de 80e minuut was het Royal Excel Mouscron dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Y. Mbombo. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat S. Guri van KV Oostende de 2-2 maakte in de 81e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens KV Oostende dat via R. Zivkovic nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 101e minuut. In de 120e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was M. Leye die de score op 3-3 zette en daarmee Royal Excel Mouscron weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Leye van Royal Excel Mouscron die daarmee in de 120e minuut de eindstand bepaalde: 3-3.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van KV Oostende, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Royal Excel Mouscron - KV Oostende 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Faes KV Oostende
14' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Boya Royal Excel Mouscron 1-0
23' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Marquet KV Oostende
35' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
39' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
50' Doelpunt KV Oostende Doelpunt I. Boonen KV Oostende 1-1
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Benson voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Y. Mbombo voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
48' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor C. Diedhiou Royal Excel Mouscron
64' Wissel KV Oostende Wissel L. De Bock voor Ž. Tomašević KV Oostende
71' Wissel KV Oostende Wissel F. Pierrot voor A. Sarmiento KV Oostende
75' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor A. Sarmiento Royal Excel Mouscron
80' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Y. Mbombo Royal Excel Mouscron 2-1
81' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Guri KV Oostende 2-2
91' Wissel KV Oostende Wissel R. Zivkovic voor F. Sakala KV Oostende
99' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Godeau Royal Excel Mouscron
101' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Zivkovic KV Oostende 2-3
104' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor KV Oostende
108' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Chibani voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
114' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Guri KV Oostende
120' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt M. Leye Royal Excel Mouscron 3-3
1' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout Fernando Canesin KV Oostende 1-1
1' Penalty gescoord in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gescoord in shootout M. Leye Royal Excel Mouscron 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gescoord in shootout Y. Mbombo Royal Excel Mouscron 2-1
2' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout S. Coopman KV Oostende 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gescoord in shootout M. Vojvoda Royal Excel Mouscron 3-2
3' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout G. Milović KV Oostende 3-3
4' Penalty gemist in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gemist in shootout M. Benson Royal Excel Mouscron
4' Penalty gemist in shootout KV Oostende Penalty gemist in shootout S. Guri KV Oostende
5' Penalty gescoord in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gescoord in shootout F. Boya Royal Excel Mouscron 4-3
5' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout R. Zivkovic KV Oostende 4-4
6' Penalty gemist in shootout Royal Excel Mouscron Penalty gemist in shootout M. Chibani Royal Excel Mouscron
6' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout KV Oostende 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - KV Oostende
Opstellingen Royal Excel Mouscron - KV Oostende

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - KV Oostende

Royal Excel Mouscron en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Royal Excel Mouscron en KV Oostende elkaar treffen in de Croky Cup.