Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (1-3) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Sporting Charleroi en Genk is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-3 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Gholizadeh, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Genk kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Dewaest, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette D. NDongala zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Genk vergroot nadat Z. Gano de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Genk.

LIVE Sporting Charleroi - Genk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Paintsil Genk
36' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-0
46' Wissel Genk Wissel J. Uronen voor B. Nastić Genk
47' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Dewaest Genk
54' Doelpunt Genk Doelpunt S. Dewaest Genk 1-1
68' Wissel Genk Wissel S. Berge voor B. Heynen Genk
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Bruno voor D. Henen Sporting Charleroi
77' Doelpunt Genk Doelpunt D. NDongala Genk 1-2
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Nurio Fortuna voor S. Willems Sporting Charleroi
82' Wissel Genk Wissel L. Trossard voor J. Paintsil Genk
94' Doelpunt Genk Doelpunt Z. Gano Genk 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Genk
Opstellingen Sporting Charleroi - Genk

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Genk

Sporting Charleroi en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Genk in de Croky Cup vond plaats op 14 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.