Nabeschouwing Standard Luik - Knokke (1-2) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Standard Luik het woensdag 26 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Knokke. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Knokke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Knokke (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Knokke is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Knokke. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van C. Luyindama zette Knokke op een 0-1 voorsprong in de 46e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van Orlando Sá in de 57e minuut zorgde er even later voor dat Standard Liège weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 72e minuut zette A. Dhondt zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Knokke de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Knokke een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Standard Luik - Knokke 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Knokke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
46' Wissel Standard Liège Wissel Carlinhos voor M. Lestienne Standard Liège
46' Eigen doelpunt Knokke Eigen doelpunt C. Luyindama Knokke 0-1
48' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
56' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
57' Penalty Standard Liège Penalty Orlando Sá Standard Liège 1-1
62' Wissel Knokke Wissel A. Vanfleteren voor T. Van de Velde Knokke
68' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor W. Balikwisha Standard Liège
72' Doelpunt Knokke Doelpunt A. Dhondt Knokke 1-2
79' Wissel Knokke Wissel Y. Neuvroen voor A. Dhondt Knokke
86' Wissel Knokke Wissel S. De Prycker voor T. De Cuyper Knokke
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Knokke
Opstellingen Standard Luik - Knokke

Voorbeschouwing Standard Luik - Knokke

Standard Luik en Knokke spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Knokke elkaar treffen in de Croky Cup.