Nabeschouwing Antwerp - Kortrijk (1-1) || Croky Cup 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Antwerp het donderdag 23 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Kortrijk (1-1)

De Croky Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Antwerp en Kortrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Antwerp kreeg in de 56e minuut een strafschop toegekend, die door D. Lamkel Ze werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het J. Stojanovic die Kortrijk op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Mbokani namens Antwerp in de 82e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Kortrijk
1
1
LIVE Antwerp - Kortrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist D. Lamkel Ze Antwerp
60' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
67' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor I. Rodrigues Antwerp
69' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. Stojanovic Kortrijk 0-1
70' Wissel Kortrijk Wissel F. Selemanie voor T. Moffi Kortrijk
72' Wissel Antwerp Wissel K. Mirallas voor L. Refaelov Antwerp
74' Wissel Antwerp Wissel Z. Gano voor D. Lamkel Ze Antwerp
82' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van S. Jukleroed Antwerp 1-1
95' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor P. Golubovic Kortrijk
96' Wissel Kortrijk Wissel I. Ezekiel voor J. Stojanovic Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Kortrijk
Opstellingen Antwerp - Kortrijk
De opstellingen van Antwerp en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Kortrijk

Antwerp en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Kortrijk in de Croky Cup vond plaats op 29 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Kortrijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antwerp te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antwerp. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.