Nabeschouwing Cappellen - AS Eupen (0-0) (3-5 na strafschoppen) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Cappellen het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Jos van Wellen in Kapellen.

Via de Cappellen - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cappellen - AS Eupen (0-0) (3-5 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Cappellen en AS Eupen is geëindigd in een overwinning voor AS Eupen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek AS Eupen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor AS Eupen, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. AS Eupen kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

LIVE Cappellen - AS Eupen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cappellen - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor Cappellen
99' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor AS Eupen
102' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor AS Eupen
102' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor Cappellen
103' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor Cappellen
113' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor Cappellen
119' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor Cappellen
1' Penalty gescoord in shootout AS Eupen Penalty gescoord in shootout AS Eupen 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Cappellen Penalty gescoord in shootout Cappellen 1-1
2' Penalty gescoord in shootout AS Eupen Penalty gescoord in shootout AS Eupen 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Cappellen Penalty gescoord in shootout Cappellen 2-2
3' Penalty gescoord in shootout AS Eupen Penalty gescoord in shootout AS Eupen 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Cappellen Penalty gescoord in shootout Cappellen 3-3
4' Penalty gescoord in shootout AS Eupen Penalty gescoord in shootout AS Eupen 3-4
4' Penalty gemist in shootout Cappellen Penalty gemist in shootout Cappellen
5' Penalty gescoord in shootout AS Eupen Penalty gescoord in shootout AS Eupen 3-5
Video hoogtepunten en samenvatting Cappellen - AS Eupen
Opstellingen Cappellen - AS Eupen
De opstellingen van Cappellen en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.