Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (0-1) || Croky Cup 2019/2020

Zaterdag 1 augustus 2020 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Club Brugge het zaterdag 1 augustus 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Club Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Club Brugge en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Antwerp.

LIVE Club Brugge - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van S. Jukleroed Antwerp 0-1
32' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Pius Antwerp
39' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Balanta Club Brugge
52' Wissel Club Brugge Wissel Y. Badji voor D. Okereke Club Brugge
60' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Sobol Club Brugge
72' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor E. Sobol Club Brugge
75' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor E. Balanta Club Brugge
76' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Rits Club Brugge
82' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Matijas Antwerp
90' Wissel Antwerp Wissel I. Rodrigues voor D. Lamkel Ze Antwerp
91' Wissel Antwerp Wissel B. Nsimba voor L. Refaelov Antwerp
99' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Antwerp
99' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Vormer R. Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Antwerp
Opstellingen Club Brugge - Antwerp
De opstellingen van Club Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge - Antwerp

Club Brugge en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge en Antwerp elkaar treffen in de Croky Cup.