Nabeschouwing Mandel United - KV Oostende (0-2) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Mandel United het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion OMS Ingelmunster in Ingelmunster.

Via de Mandel United - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mandel United - KV Oostende (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Mandel United en KV Oostende is geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. N. Rajsel maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee KV Oostende vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist KV Oostende opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor KV Oostende.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE Mandel United - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mandel United - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty KV Oostende Penalty N. Rajsel KV Oostende 0-1
38' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor Mandel United
45' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor KV Oostende
67' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor KV Oostende
82' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor Mandel United
88' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor Mandel United
90' Doelpunt KV Oostende Doelpunt KV Oostende 0-2