Nabeschouwing RFC Seraing - Kortrijk (1-3) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt RFC Seraing het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Kortrijk (1-3)

Het Croky Cup duel tussen RFC Seraing en Kortrijk is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door F. Hornby, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. RFC Seraing kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sanogo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette H. Kage zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kortrijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Kortrijk vergroot nadat J. De Sart de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kortrijk.

LIVE RFC Seraing - Kortrijk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Hornby Kortrijk 0-1
32' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Sanogo RFC Seraing 1-1
37' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. Kage Kortrijk 1-2
40' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor RFC Seraing
45' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor RFC Seraing
92' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. De Sart Kortrijk 1-3
92' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor RFC Seraing