Nabeschouwing Rupel Boom - Sporting Charleroi (2-3) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Rupel Boom het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Parkstadion in Boom.

Via de Rupel Boom - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rupel Boom - Sporting Charleroi (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Rupel Boom en Sporting Charleroi is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door K. Rezaei, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Rupel Boom kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Laureys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette A. Gholizadeh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat K. Rezaei de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rupel Boom dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Laureys de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE Rupel Boom - Sporting Charleroi 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rupel Boom - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Sporting Charleroi
29' Gele kaart Rupel Boom Gele kaart voor Rupel Boom
31' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 0-1
41' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt J. Laureys Rupel Boom 1-1
50' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-2
57' Gele kaart Rupel Boom Gele kaart voor Rupel Boom
86' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 1-3
88' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt J. Laureys Rupel Boom 2-3