Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (0-0) (4-1 na strafschoppen) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Union Saint-Gilloise het woensdag 4 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (0-0) (4-1 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Union Saint-Gilloise en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Union Saint-Gilloise het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Union Saint-Gilloise en Westerlo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Union Saint-Gilloise, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Union Saint-Gilloise - Westerlo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Westerlo Wissel L. Van Eenoo voor F. Antunes Westerlo
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel T. Teuma voor A. Gerard Union Saint-Gilloise
67' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor C. Bruls Westerlo
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Kone Westerlo
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Van Den Bogaert Westerlo
76' Wissel Westerlo Wissel G. De Schryver voor S. Buyl Westerlo
81' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
82' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Fixelles voor I. Young Union Saint-Gilloise
88' Wissel Westerlo Wissel G. Dewaele voor C. Bruls Westerlo
89' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Haugen voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
91' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor I. Vetokele Westerlo
102' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel N. Bouekou voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
120' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Union Saint-Gilloise
1' Penalty gescoord in shootout Union Saint-Gilloise Penalty gescoord in shootout T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-0
1' Penalty gemist in shootout Westerlo Penalty gemist in shootout L. Van Eenoo Westerlo
2' Penalty gescoord in shootout Union Saint-Gilloise Penalty gescoord in shootout M. Fixelles Union Saint-Gilloise 2-0
2' Penalty gemist in shootout Westerlo Penalty gemist in shootout G. Dewaele Westerlo
3' Penalty gescoord in shootout Union Saint-Gilloise Penalty gescoord in shootout Union Saint-Gilloise 3-0
3' Penalty gescoord in shootout Westerlo Penalty gescoord in shootout Westerlo 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Westerlo
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Westerlo

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo

Union Saint-Gilloise en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Westerlo elkaar treffen in de Croky Cup.