Nabeschouwing Zulte-Waregem - Club Brugge (1-2) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Club Brugge (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Zulte-Waregem en Club Brugge is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door B. Mechele, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Oberlin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette C. de Ketelaere zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Club Brugge een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Club Brugge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Krmencik Club Brugge
51' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor E. Dennis Club Brugge
53' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Mechele met assist van M. Krmencik Club Brugge 0-1
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor S. Berahino Zulte-Waregem
72' Wissel Club Brugge Wissel C. de Ketelaere voor M. Krmencik Club Brugge
77' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. Oberlin met assist van A. Sissako Zulte-Waregem 1-1
86' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere met assist van S. Schrijvers Club Brugge 1-2
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Dompe voor D. Marcq Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Club Brugge
Opstellingen Zulte-Waregem - Club Brugge
De opstellingen van Zulte-Waregem en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Club Brugge

Zulte-Waregem en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Club Brugge in de Croky Cup vond plaats op 22 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zulte-Waregem als Club Brugge wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.