Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (3-0) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het woensdag 4 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Garcia Tena in de 8e minuut, waardoor Sint-Truiden met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 13 minuten was het O. Govea die Zulte-Waregem op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Zulte-Waregem via een goal van O. Govea in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee G. Bruno zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Zulte-Waregem een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
8' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor P. Garcia Tena Sint-Truiden
13' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Govea met assist van H. Bjordal Zulte-Waregem 1-0
17' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor I. Sankhon Sint-Truiden
18' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Suzuki Sint-Truiden
39' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Botaka Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Colombatto voor T. De Smet Sint-Truiden
54' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Zarandia voor H. Bjordal Zulte-Waregem
57' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
57' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Govea met assist van L. Zarandia Zulte-Waregem 2-0
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor O. Govea Zulte-Waregem
66' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor Y. Suzuki Sint-Truiden
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor G. Mensah Zulte-Waregem
72' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno Zulte-Waregem 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden in de Croky Cup vond plaats op 14 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.