Nabeschouwing KSC City Pirates - Rupel Boom (1-2) || Croky Cup 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt KSC City Pirates het zaterdag 10 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rupel Boom. De wedstrijd wordt gespeeld in Jef Mermansstadion in Merksem.

Via de KSC City Pirates - Rupel Boom live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KSC City Pirates - Rupel Boom (1-2)

Het Croky Cup duel tussen KSC City Pirates en Rupel Boom is onder leiding van scheidsrechter Hannes De Couvreur geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rupel Boom. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Ernst, waarmee KSC City Pirates met 1-0 de leiding nam. Rupel Boom kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Nzinga Ngimbi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rupel Boom de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 69e minuut werd van Rupel Boom met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rupel Boom het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hannes De Couvreur, waardoor Rupel Boom een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE KSC City Pirates - Rupel Boom 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KSC City Pirates - Rupel Boom teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt KSC City Pirates Doelpunt D. Ernst KSC City Pirates 1-0
40' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt T. Nzinga Ngimbi Rupel Boom 1-1
65' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt Rupel Boom 1-2
69' Rode kaart Rupel Boom Rode kaart voor Rupel Boom
Video hoogtepunten en samenvatting KSC City Pirates - Rupel Boom
Opstellingen KSC City Pirates - Rupel Boom
De opstellingen van KSC City Pirates en Rupel Boom zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing KSC City Pirates - Rupel Boom

KSC City Pirates en Rupel Boom spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hannes De Couvreur en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KSC City Pirates en Rupel Boom elkaar treffen in de Croky Cup.