Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sparta Petegem (3-0) || Croky Cup 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 10 oktober 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Petegem. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Sparta Petegem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sparta Petegem (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Sparta Petegem is onder leiding van scheidsrechter Florian Stove geëindigd in een 3-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Heymans, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Frey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Waasland-Beveren, waarmee M. Frey zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florian Stove, waardoor Waasland-Beveren een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Sparta Petegem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sparta Petegem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sparta Petegem Gele kaart voor D. Joye Sparta Petegem
16' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukčević Waasland-Beveren
30' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Heymans Waasland-Beveren 1-0
52' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Frey Waasland-Beveren 2-0
60' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Frey Waasland-Beveren
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor J. Mertens Waasland-Beveren
63' Wissel Sparta Petegem Wissel W. Basyn voor L. Berwouts Sparta Petegem
71' Wissel Sparta Petegem Wissel G. Swennen voor S. Blancke Sparta Petegem
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Bizimana voor J. Efford Waasland-Beveren
83' Wissel Sparta Petegem Wissel K. Van den Berghe voor A. Vanborm Sparta Petegem
84' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Frey Waasland-Beveren 3-0
88' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Gamboa voor B. Schoonbaert Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sparta Petegem
Opstellingen Waasland-Beveren - Sparta Petegem
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sparta Petegem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.