Nabeschouwing Club Brugge - Deinze (3-0) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Club Brugge het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Deinze (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Club Brugge en Deinze is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Djihad in de 19e minuut, waardoor Deinze met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het J. Izquierdo die Club Brugge op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge via een goal van B. Dost in de 74e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee B. Dost zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Club Brugge een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Club Brugge - Deinze 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Rode kaart Deinze Rode kaart voor B. Djihad Deinze
19' Gele kaart Deinze Gele kaart voor W. De Decker Deinze
39' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
43' Gele kaart Deinze Gele kaart voor V. Boone Deinze
46' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Mbamba Club Brugge
48' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van K. Sowah Club Brugge 1-0
62' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor A. Staelens Deinze
62' Wissel Club Brugge Wissel A. Nusa voor K. Sowah Club Brugge
70' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor D. De Belder Deinze
70' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor G. Hendrickx Deinze
70' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor J. Izquierdo Club Brugge
70' Wissel Club Brugge Wissel F. Ricca voor S. Nsoki Club Brugge
74' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost met assist van Clinton Mata Club Brugge 2-0
76' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor V. Boone Deinze
77' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost met assist van M. Rits Club Brugge 3-0
78' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor B. Dost Club Brugge
78' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor N. Mbamba Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Deinze
Opstellingen Club Brugge - Deinze

Voorbeschouwing Club Brugge - Deinze

Club Brugge en Deinze spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Deinze in de Croky Cup vond plaats op 26 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 2 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.