Nabeschouwing Francs Borains - Beerschot-Wilrijk (0-4) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Francs Borains het woensdag 27 oktober 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Beerschot-Wilrijk (0-4)

Het Croky Cup duel tussen Francs Borains en Beerschot-Wilrijk is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Noubissi. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Caicedo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Beerschot-Wilrijk, waarmee R. Holzhauser zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Beerschot-Wilrijk in de 93e minuut, nadat R. Vaca de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Beerschot-Wilrijk.

LIVE Francs Borains - Beerschot-Wilrijk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 0-1
28' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor P. Niankou Francs Borains
29' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
44' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Krekovic voor L. Shankland Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Francs Borains Wissel M. K. Ebui voor D. Habbas Francs Borains
47' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
56' Wissel Francs Borains Wissel N. Durieux voor L. Lai Francs Borains
60' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Caicedo Beerschot-Wilrijk 0-2
65' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Shankland voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
67' Wissel Francs Borains Wissel P. Lavenant voor Lauwrenssens Francs Borains
67' Wissel Francs Borains Wissel M. Valadas voor M. Tall Francs Borains
69' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
76' Wissel Francs Borains Wissel M. Renquin voor N. Pejcic Francs Borains
77' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Francs Borains
78' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 0-3
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Halaimia voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
83' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Beerschot-Wilrijk
93' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Vaca Beerschot-Wilrijk 0-4