Nabeschouwing Francs Borains - Hoogstraten (3-1) || Croky Cup 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Francs Borains het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hoogstraten. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - Hoogstraten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Hoogstraten (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Francs Borains en Hoogstraten is onder leiding van scheidsrechter Guillaume Chaspierre geëindigd in een 3-1 overwinning voor Francs Borains. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. A. Caufriez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Francs Borains vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Francs Borains vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Caufriez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Francs Borains, waarmee D. Habbas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed N. Kuijlaars iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hoogstraten werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Hoogstraten echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Francs Borains.

Wedstrijdstatistieken Francs Borains - Hoogstraten
3
1
LIVE Francs Borains - Hoogstraten 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Hoogstraten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Penalty Francs Borains Penalty A. Caufriez Francs Borains 1-0
42' Doelpunt Francs Borains Doelpunt A. Caufriez Francs Borains 2-0
46' Wissel Hoogstraten Wissel J. Vermeeren voor Y. Defossez Hoogstraten
52' Wissel Francs Borains Wissel P. Lavenant voor A. Lauwrensens Francs Borains
55' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor D. Chaabi Francs Borains
59' Doelpunt Francs Borains Doelpunt D. Habbas Francs Borains 3-0
61' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor D. Habbas Francs Borains
63' Wissel Francs Borains Wissel M. Ebui voor D. Habbas Francs Borains
70' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor M. Vandermeulen Francs Borains
79' Doelpunt Hoogstraten Doelpunt N. Kuijlaars Hoogstraten 3-1
82' Gele kaart Hoogstraten Gele kaart voor F. Fall Hoogstraten
84' Wissel Francs Borains Wissel L. Stevens voor N. Durieux Francs Borains
84' Wissel Francs Borains Wissel M. Valadas voor A. Caufriez Francs Borains
88' Gele kaart Hoogstraten Gele kaart voor N. Kuijlaars Hoogstraten
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - Hoogstraten
Opstellingen Francs Borains - Hoogstraten
De opstellingen van Francs Borains en Hoogstraten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.