Nabeschouwing Gent - Spouwen-Mopertingen (4-0) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Gent het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Spouwen-Mopertingen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Spouwen-Mopertingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Spouwen-Mopertingen (4-0)

Het Croky Cup duel tussen Gent en Spouwen-Mopertingen is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Odjidja-Ofoe, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Okumu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee I. Mboyo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

G. Chakvetadze zette Gent even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Quentin Pirard toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Gent.

LIVE Gent - Spouwen-Mopertingen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Spouwen-Mopertingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gent Doelpunt V. Odjidja-Ofoe Gent 1-0
25' Doelpunt Gent Doelpunt J. Okumu Gent 2-0
42' Doelpunt Gent Doelpunt I. Mboyo Gent 3-0
46' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel A. V. Hideg voor B. Brants Spouwen-Mopertingen
46' Wissel Gent Wissel A. Hanche-Olsen voor J. Okumu Gent
51' Wissel Gent Wissel A. Hjulsager voor V. Odjidja-Ofoe Gent
51' Wissel Gent Wissel O. Adewale voor E. Owusu Gent
57' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel L. Voorjans voor J. Landuyt Spouwen-Mopertingen
57' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel M. G. La voor D. Boiten Spouwen-Mopertingen
60' Penalty Gent Penalty G. Chakvetadze Gent 4-0
65' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor I. Mboyo Gent
65' Wissel Gent Wissel V. Bayo voor G. Chakvetadze Gent
69' Gele kaart Spouwen-Mopertingen Gele kaart voor Spouwen-Mopertingen
89' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel T. Haenen voor D. Haenen Spouwen-Mopertingen
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Spouwen-Mopertingen
Opstellingen Gent - Spouwen-Mopertingen

Voorbeschouwing Gent - Spouwen-Mopertingen

Gent en Spouwen-Mopertingen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Spouwen-Mopertingen elkaar treffen in de Croky Cup.