Nabeschouwing Knokke - Gent-Zeehaven (3-2) || Croky Cup 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Knokke het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gent-Zeehaven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - Gent-Zeehaven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - Gent-Zeehaven (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en Gent-Zeehaven is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Knokke.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent-Zeehaven kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van V. Vankerkhoven. Knokke kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Vandewalle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette S. Savaete zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Knokke de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Volckaert in de 90e minuut de 2-2 maakte namens Gent-Zeehaven. In de 119e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Knokke speler C. Kocur.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Knokke.

LIVE Knokke - Gent-Zeehaven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - Gent-Zeehaven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Gent-Zeehaven Doelpunt V. Vankerkhoven Gent-Zeehaven 0-1
7' Doelpunt Knokke Doelpunt M. Vandewalle Knokke 1-1
37' Doelpunt Knokke Doelpunt S. Savaete Knokke 2-1
58' Gele kaart Gent-Zeehaven Gele kaart voor S. Haers Gent-Zeehaven
66' Wissel Knokke Wissel E. Samyn voor S. Savaete Knokke
74' Gele kaart Knokke Gele kaart voor S. De Wilde Knokke
81' Wissel Gent-Zeehaven Wissel J. Walraeve voor B. Caryn Gent-Zeehaven
87' Wissel Knokke Wissel Y. Marien voor M. Vandewalle Knokke
87' Wissel Knokke Wissel A. Bailly voor Y. Van Den Bossche Knokke
88' Wissel Gent-Zeehaven Wissel I. Ertürk voor K. Hebbelinck Gent-Zeehaven
90' Doelpunt Gent-Zeehaven Doelpunt M. Volckaert Gent-Zeehaven 2-2
99' Wissel Gent-Zeehaven Wissel K. Nfodjo voor V. Vankerkhoven Gent-Zeehaven
99' Wissel Gent-Zeehaven Wissel S. De Langhe voor R. Leemans Gent-Zeehaven
105' Wissel Gent-Zeehaven Wissel M. Wyngaert voor B. Londot Gent-Zeehaven
119' Gele kaart Knokke Gele kaart voor A. Bailly Knokke
119' Gele kaart Gent-Zeehaven Gele kaart voor J. Pieters Gent-Zeehaven
119' Gele kaart Gent-Zeehaven Gele kaart voor S. Davies Gent-Zeehaven
119' Penalty Knokke Penalty C. Kocur Knokke 3-2
119' Gele kaart Gent-Zeehaven Gele kaart voor J. Triest Gent-Zeehaven