Nabeschouwing Knokke - Kortrijk (1-1) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Knokke het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - Kortrijk (1-1)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 1-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door A. Kadri, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Knokke kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Z. J. Lambo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-1 eindigde in een overwinning voor Kortrijk.

LIVE Knokke - Kortrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Kortrijk Doelpunt A. Kadri Kortrijk 0-1
69' Wissel Kortrijk Wissel M. Badammosi voor A. Kadri Kortrijk
69' Wissel Kortrijk Wissel M. Jonckheere voor P. Gueye Kortrijk
79' Doelpunt Knokke Doelpunt Z. J. Lambo Knokke 1-1
81' Wissel Kortrijk Wissel M. Moreno voor D. Mbayo Kortrijk
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Kortrijk
93' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Kortrijk
106' Wissel Kortrijk Wissel E. Ocansey voor M. Fixelles Kortrijk
106' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
114' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
3' Penalty gemist in shootout Knokke Penalty gemist in shootout Knokke
Video hoogtepunten en samenvatting Knokke - Kortrijk
Opstellingen Knokke - Kortrijk
De opstellingen van Knokke en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Knokke - Kortrijk

Knokke en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Knokke en Kortrijk elkaar treffen in de Croky Cup.