Nabeschouwing KV Oostende - Onhaye (8-1) || Croky Cup 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt KV Oostende het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Onhaye. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Onhaye live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Onhaye (8-1)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en Onhaye is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 8-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Onhaye kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Delplank. KV Oostende kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kvasina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette M. Kvasina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam.

Na 37 minuten werd de voorsprong voor KV Oostende vergroot nadat S. Fortes de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 41e minuut nadat M. Kvasina namens KV Oostende de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 50e minuut was het D. Atanga van KV Oostende wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Het volgende doelpunt van KV Oostende viel in de 60e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van D. Atanga. Na 66 minuten moest T. Leclef van Onhaye van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Onhaye de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. Het volgende doelpunt viel in de 75e minuut en werd gescoord door T. Ambrose van KV Oostende. Het betekende de 7-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems en eindigde de wedstrijd dus met een 8-1 stand in het voordeel van KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Onhaye 8-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Onhaye teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Onhaye Doelpunt T. Delplank Onhaye 0-1
5' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Kvasina KV Oostende 1-1
26' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Kvasina KV Oostende 2-1
37' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Fortes KV Oostende 3-1
41' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Kvasina KV Oostende 4-1
46' Wissel Onhaye Wissel J. Kembi voor A. Poncelet Onhaye
46' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor R. DHaese KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel S. Wylin voor B. Capon KV Oostende
50' Doelpunt KV Oostende Doelpunt D. Atanga KV Oostende 5-1
60' Doelpunt KV Oostende Doelpunt D. Atanga KV Oostende 6-1
62' Wissel KV Oostende Wissel T. Ambrose voor M. DArpino KV Oostende
62' Wissel KV Oostende Wissel N. Batzner voor M. Kvasina KV Oostende
62' Wissel KV Oostende Wissel A. Tanghe voor S. Fortes KV Oostende
66' Rode kaart Onhaye Rode kaart voor T. Leclef Onhaye
67' Gele kaart Onhaye Gele kaart voor M. Lizen Onhaye
73' Wissel Onhaye Wissel G. Davrichov voor G. Guiot Onhaye
73' Wissel Onhaye Wissel A. Bouterbiat voor M. Lizen Onhaye
75' Penalty KV Oostende Penalty T. Ambrose KV Oostende 7-1
80' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ndicka Matam KV Oostende 8-1
88' Wissel Onhaye Wissel M. Fastrez voor A. Lorenzon Onhaye
88' Wissel Onhaye Wissel Endrick voor B. Delplank Onhaye
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Onhaye
Opstellingen KV Oostende - Onhaye

Voorbeschouwing KV Oostende - Onhaye

KV Oostende en Onhaye spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Onhaye elkaar treffen in de Croky Cup.