Nabeschouwing La Louvière - Anderlecht (1-7) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt La Louvière het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Tivoli in La Louvière.

Via de La Louvière - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Louvière - Anderlecht (1-7)

Het Croky Cup duel tussen La Louvière en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-7 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Zirkzee, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Hoedt op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam La Louvière vervolgens op 1-2. Het was L. Franco die vanaf 11 meter wist te scoren in de 35e minuut.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat L. Refaelov de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat J. Zirkzee namens Anderlecht de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 75e minuut was het B. Raman van Anderlecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van Anderlecht viel in de 80e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van L. Refaelov. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Anderlecht. Het was W. Hoedt die in de 90e minuut de stand op 1-7 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme bij een 1-7 eindstand in het voordeel van Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken La Louvière - Anderlecht
1
7
LIVE La Louvière - Anderlecht 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Louvière - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Magallan Anderlecht
20' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Zirkzee Anderlecht 0-1
32' Doelpunt Anderlecht Doelpunt W. Hoedt Anderlecht 0-2
34' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Anderlecht
35' Penalty La Louvière Penalty L. Franco La Louvière 1-2
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Refaelov Anderlecht 1-3
39' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor La Louvière
45' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Zirkzee Anderlecht 1-4
46' Wissel La Louvière Wissel B. Kamneng Djoum voor A. Matoka La Louvière
46' Wissel Anderlecht Wissel B. Mykhaylichenko voor M. Murillo Anderlecht
62' Wissel La Louvière Wissel F. Gobitaka voor M. Francotte La Louvière
62' Wissel La Louvière Wissel J. Henri voor N. Azevedo-Janelas La Louvière
64' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor T. Vanhecke La Louvière
65' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor G. Lazitch La Louvière
72' Wissel La Louvière Wissel A. Lokando voor L. Franco La Louvière
73' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor K. Olsson Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor F. Amuzu Anderlecht
74' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor G. Denayer La Louvière
75' Doelpunt Anderlecht Doelpunt B. Raman Anderlecht 1-5
80' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Refaelov Anderlecht 1-6
86' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor A. Lokando La Louvière
90' Doelpunt Anderlecht Doelpunt W. Hoedt Anderlecht 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting La Louvière - Anderlecht
Opstellingen La Louvière - Anderlecht

Voorbeschouwing La Louvière - Anderlecht

La Louvière en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat La Louvière en Anderlecht elkaar treffen in de Croky Cup.