Nabeschouwing La Louvière - Dikkelvenne (4-2) || Croky Cup 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt La Louvière het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dikkelvenne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Tivoli in La Louvière.

Via de La Louvière - Dikkelvenne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Louvière - Dikkelvenne (4-2)

Het Croky Cup duel tussen La Louvière en Dikkelvenne is geëindigd in een 4-2 overwinning voor La Louvière.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Soumaré, waarmee La Louvière met 1-0 de leiding nam. La Louvière vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Romeyns op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van La Louvière, waarmee B. Kamneng Djoum zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 51 minuten deed M. Verheuge iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Dikkelvenne werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 68e minuut nadat N. Janelas namens La Louvière de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van Dikkelvenne speler M. Van Peteghem, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van La Louvière.

Wedstrijdstatistieken La Louvière - Dikkelvenne
4
2
LIVE La Louvière - Dikkelvenne 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Louvière - Dikkelvenne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt La Louvière Doelpunt M. Soumaré La Louvière 1-0
12' Gele kaart Dikkelvenne Gele kaart voor K. Pollet Dikkelvenne
14' Doelpunt La Louvière Doelpunt B. Romeyns La Louvière 2-0
32' Gele kaart Dikkelvenne Gele kaart voor M. Verheuge Dikkelvenne
35' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor G. Lazitch La Louvière
39' Doelpunt La Louvière Doelpunt B. Kamneng Djoum La Louvière 3-0
46' Wissel Dikkelvenne Wissel S. De Corte voor V. Seurynck Dikkelvenne
46' Wissel La Louvière Wissel L. Delhaye voor G. Denayer La Louvière
46' Wissel Dikkelvenne Wissel M. Appiah voor K. Pouillon Dikkelvenne
46' Wissel Dikkelvenne Wissel N. Mazouz voor L. Van Landeghem Dikkelvenne
51' Doelpunt Dikkelvenne Doelpunt M. Verheuge Dikkelvenne 3-1
60' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor T. Wildemeersch La Louvière
65' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor A. Lokando La Louvière
65' Wissel La Louvière Wissel N. Janelas voor B. Romeyns La Louvière
65' Wissel La Louvière Wissel J. Henri voor T. Wildemeersch La Louvière
68' Doelpunt La Louvière Doelpunt N. Janelas La Louvière 4-1
71' Doelpunt Dikkelvenne Doelpunt M. Van Peteghem Dikkelvenne 4-2
75' Wissel La Louvière Wissel T. Vanhecke voor M. Soumaré La Louvière
80' Wissel Dikkelvenne Wissel Gilles Desmet voor K. Pollet Dikkelvenne
80' Wissel Dikkelvenne Wissel S. De Nauw voor Q. Panneel Dikkelvenne
85' Wissel La Louvière Wissel T. Crame voor L. Franco La Louvière
85' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor L. Franco La Louvière
89' Gele kaart Dikkelvenne Gele kaart voor Gianni Desmet Dikkelvenne