Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Rupel Boom (2-0) || Croky Cup 2021/2022

Zaterdag 4 september 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 4 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rupel Boom. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Rupel Boom live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Rupel Boom (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Lierse Kempenzonen en Rupel Boom is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door T. Van Acker, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Limbombe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Rupel Boom 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Rupel Boom teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
11' Gele kaart Rupel Boom Gele kaart voor E. Abaz Rupel Boom
13' Gele kaart Rupel Boom Gele kaart voor J. Geudens Rupel Boom
52' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker Lierse Kempenzonen 1-0
57' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt S. Limbombe Lierse Kempenzonen 2-0
58' Wissel Rupel Boom Wissel D. Sula voor Y. Augustijnen Rupel Boom
64' Wissel Rupel Boom Wissel Y. Mrani voor G. Kyeremeh Rupel Boom
64' Wissel Rupel Boom Wissel L. Lukebakio voor E. Abaz Rupel Boom
64' Wissel Rupel Boom Wissel R. Peeters voor T. Nzinga Ngimbi Rupel Boom
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Y. Yagan voor J. Liongola Lierse Kempenzonen
77' Wissel Rupel Boom Wissel F. Polizzi voor P. Arrivas Rupel Boom
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel B. Laes voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel C. Teunen voor T. Swinnen Lierse Kempenzonen