Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Mandel United (0-0) || Croky Cup 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Sint-Eloois-Winkel het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mandel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Terschueren in Sint-Eloois-Winkel.

Via de Sint-Eloois-Winkel - Mandel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Mandel United (0-0)

De Croky Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Sint-Eloois-Winkel en Mandel United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Eloois-Winkel - Mandel United
LIVE Sint-Eloois-Winkel - Mandel United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - Mandel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor M. Clyncke Sint-Eloois-Winkel
54' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor N. Amini Sint-Eloois-Winkel
54' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor A. Dhondt Mandel United
61' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel B. Kudimbana voor N. Amini Sint-Eloois-Winkel
61' Wissel Mandel United Wissel L. De Smul voor G. Libbrecht Mandel United
66' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel T. Van de Velde voor J. Beyens Sint-Eloois-Winkel
82' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor H. Vanmarcke Mandel United
86' Gele kaart Mandel United Gele kaart voor N. Tamsin Mandel United
86' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor T. Van de Velde Sint-Eloois-Winkel
97' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel J. Waeghe voor M. Dewaele Sint-Eloois-Winkel