Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lommel United (0-0) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Sporting Charleroi het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lommel United (0-0)

Het Croky Cup duel tussen Sporting Charleroi en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 0-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Qua balbezit waren Sporting Charleroi en Lommel United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Sporting Charleroi, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jan Boterberg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sporting Charleroi - Lommel United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Morioka voor A. Zorgane Sporting Charleroi
63' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor D. Arzani Lommel United
63' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor K. Aguilar Lommel United
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor M. Fall Sporting Charleroi
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel F. Ferraro voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
74' Wissel Lommel United Wissel Arthur Sales voor K. Saito Lommel United
82' Wissel Lommel United Wissel R. Henkens voor A. Anello Lommel United
91' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Gillet voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
91' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Benchaib voor K. Zedadka Sporting Charleroi
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
97' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor D. Rosa Lommel United
115' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Wasinski voor S. Knezevic Sporting Charleroi
5' Penalty gemist in shootout Lommel United Penalty gemist in shootout Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Lommel United
Opstellingen Sporting Charleroi - Lommel United
De opstellingen van Sporting Charleroi en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.