Nabeschouwing Ardennen - Anvaing (4-1) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Ardennen het zondag 31 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Anvaing. De wedstrijd wordt gespeeld in Ten Houte in Maarkedal.

Via de Ardennen - Anvaing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ardennen - Anvaing (4-1)

Het Croky Cup duel tussen Ardennen en Anvaing is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Ardennen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ardennen - Anvaing
Goals
4
1
LIVE Ardennen - Anvaing 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ardennen - Anvaing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ardennen - Anvaing
Opstellingen Ardennen - Anvaing

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ardennen - Anvaing

Ardennen en Anvaing spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ardennen en Anvaing elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ardennen 0
Winst Anvaing 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Ardennen - Anvaing Opstelling Ardennen Opstelling Anvaing Live Ardennen - Anvaing Live Ardennen - Anvaing kijken Ardennen - Anvaing kijken Live Ardennen - Anvaing stream Ardennen - Anvaing Fox Sports Nabeschouwing Ardennen - Anvaing Uitslag Ardennen - Anvaing Statistieken Ardennen - Anvaing Croky Cup 2022/2023 Ardennen - Anvaing wedden Ardennen - Anvaing gokken Ardennen - Anvaing Unibet