Nabeschouwing Dessel Sport - Excelsior Virton (2-1) (na verlenging) || Croky Cup

Vrijdag 23 september 2022 - 20:00 uur

In de Croky Cup neemt Dessel Sport het vrijdag 23 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Armand Melis Stadion in Dessel.

Via de Dessel Sport - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dessel Sport - Excelsior Virton (2-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Dessel Sport en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dessel Sport. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dessel Sport dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Spago, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest M. Espinosa van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tim De Keyzer een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Excelsior Virton verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Osei-Berkoe namens Dessel Sport in de 69e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Cerigioni namens Dessel Sport in de 109e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 120e minuut moest Excelsior Virton verder met een man minder, nadat A. Allach een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Tim De Keyzer af en was het Dessel Sport die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Dessel Sport - Excelsior Virton
Goals
2
1
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
7
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
136
122
Gevaarlijke aanvallen
93
53
Corners
6
5
Wissels
5
6
LIVE Dessel Sport - Excelsior Virton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dessel Sport - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Perri voor M. Lloci Excelsior Virton
35' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt E. Spago Excelsior Virton 0-1
41' Rode kaart Excelsior Virton Rode kaart voor M. Espinosa Excelsior Virton
46' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Paulet voor H. Abdallah Excelsior Virton
63' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Ilunga voor R. Droehnlé Excelsior Virton
63' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor L. Akhalaia Excelsior Virton
65' Wissel Dessel Sport Wissel O. Cheprassov voor S. Loshi Dessel Sport
69' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt T. Osei-Berkoe Dessel Sport 1-1
69' Wissel Dessel Sport Wissel S. Geukens voor N. Mekkaoui Dessel Sport
81' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Kagé Excelsior Virton
81' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Guillaume voor H. Kagé Excelsior Virton
90' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Perri Excelsior Virton
90' Wissel Dessel Sport Wissel L. Peeters voor R. Goor Dessel Sport
90' Wissel Dessel Sport Wissel A. Swerten voor T. Osei-Berkoe Dessel Sport
91' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Kılıç voor K. Ilunga Excelsior Virton
95' Wissel Dessel Sport Wissel S. Kolen voor T. Ghislain Dessel Sport
103' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Allach Excelsior Virton
103' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Guillaume Excelsior Virton
109' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt A. Cerigioni Dessel Sport 2-1
116' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor S. Geukens Dessel Sport
120' Tweede gele kaart Excelsior Virton Tweede gele kaart voor A. Allach Excelsior Virton
120' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor L. Peeters Dessel Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Dessel Sport - Excelsior Virton
Opstellingen Dessel Sport - Excelsior Virton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dessel Sport - Excelsior Virton

Dessel Sport en Excelsior Virton spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim De Keyzer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dessel Sport en Excelsior Virton in de Croky Cup vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dessel Sport. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dessel Sport favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dessel Sport 1
Winst Excelsior Virton 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Dessel Sport - Excelsior Virton Opstelling Dessel Sport Opstelling Excelsior Virton Live Dessel Sport - Excelsior Virton Live Dessel Sport - Excelsior Virton kijken Dessel Sport - Excelsior Virton kijken Live Dessel Sport - Excelsior Virton stream Dessel Sport - Excelsior Virton Fox Sports Nabeschouwing Dessel Sport - Excelsior Virton Uitslag Dessel Sport - Excelsior Virton Statistieken Dessel Sport - Excelsior Virton Croky Cup 2022/2023 Dessel Sport - Excelsior Virton wedden Dessel Sport - Excelsior Virton gokken Dessel Sport - Excelsior Virton Unibet