Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen (5-1) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 24 september 2022 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 24 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen (5-1)

Het Croky Cup duel tussen Lierse Kempenzonen en Racing Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Ermaild Mataj geëindigd in een 5-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Raemaekers, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Walbrecq op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Racing Mechelen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Weuts.

T. Van Acker zette Lierse Kempenzonen even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Ermaild Mataj toegekende penalty wist te benutten. In de 75e werkte A. Knollenburg de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Lierse Kempenzonen speler M. Tarfi, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ermaild Mataj en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Racing Mechelen Gele kaart voor W. Kerckhofs Racing Mechelen
20' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
38' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Raemaekers Lierse Kempenzonen 1-0
46' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt L. Walbrecq Lierse Kempenzonen 2-0
46' Wissel Racing Mechelen Wissel G. Carrez voor I. Harrou Racing Mechelen
51' Wissel Racing Mechelen Wissel M. Van der Brempt voor J. Heyvaert Racing Mechelen
54' Doelpunt Racing Mechelen Doelpunt K. Weuts Racing Mechelen 2-1
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Tarfi voor J. Pupe Lierse Kempenzonen
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Leonardo Rocha voor M. De Bie Lierse Kempenzonen
67' Gele kaart Racing Mechelen Gele kaart voor N. Spaenhoven Racing Mechelen
69' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty T. Van Acker Lierse Kempenzonen 3-1
75' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Limbombe voor L. Walbrecq Lierse Kempenzonen
75' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Gillekens voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
75' Eigen doelpunt Lierse Kempenzonen Eigen doelpunt A. Knollenburg Lierse Kempenzonen 4-1
79' Wissel Racing Mechelen Wissel D. Alaers voor W. Kerckhofs Racing Mechelen
79' Wissel Racing Mechelen Wissel A. Robert voor Y. Mrani Racing Mechelen
79' Wissel Racing Mechelen Wissel I. Addaoui voor H. Akarom Racing Mechelen
83' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt M. Tarfi Lierse Kempenzonen 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Racing Mechelen

Lierse Kempenzonen en Racing Mechelen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermaild Mataj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lierse Kempenzonen en Racing Mechelen elkaar treffen in de Croky Cup.