Nabeschouwing Lommel United - La Louvière (2-0) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 24 september 2022 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Lommel United het zaterdag 24 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen La Louvière. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - La Louvière live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - La Louvière (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Lommel United en La Louvière is onder leiding van scheidsrechter Marnic Claes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. Álex Granell maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lommel United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Lommel United opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Cauê die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lommel United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lommel United.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - La Louvière
2
0
LIVE Lommel United - La Louvière 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - La Louvière teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel La Louvière Wissel B. Badibanga voor A. Hamzaoui La Louvière
60' Wissel La Louvière Wissel M. Francotte voor Z. Lambo La Louvière
62' Penalty Lommel United Penalty Álex Granell Lommel United 1-0
63' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor J. Liongola La Louvière
70' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Metinho Lommel United
70' Wissel La Louvière Wissel G. Lemoine voor L. Franco La Louvière
76' Wissel La Louvière Wissel S. Gueulette voor J. Liongola La Louvière
77' Wissel Lommel United Wissel T. Pierrot voor R. Henkens Lommel United
87' Doelpunt Lommel United Doelpunt Cauê Lommel United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - La Louvière
Opstellingen Lommel United - La Louvière

Voorbeschouwing Lommel United - La Louvière

Lommel United en La Louvière spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marnic Claes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lommel United en La Louvière elkaar treffen in de Croky Cup.