Nabeschouwing Ninove - Couvin-Mariembourg (3-1) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 19:30 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Ninove het zaterdag 13 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Couvin-Mariembourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Kloppers in Meerbeeke.

Via de Ninove - Couvin-Mariembourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ninove - Couvin-Mariembourg (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Ninove en Couvin-Mariembourg is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ninove. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ninove - Couvin-Mariembourg
Goals
3
1
LIVE Ninove - Couvin-Mariembourg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ninove - Couvin-Mariembourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ninove - Couvin-Mariembourg
Opstellingen Ninove - Couvin-Mariembourg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ninove - Couvin-Mariembourg

Ninove en Couvin-Mariembourg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ninove en Couvin-Mariembourg elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ninove 0
Winst Couvin-Mariembourg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Ninove - Couvin-Mariembourg Opstelling Ninove Opstelling Couvin-Mariembourg Live Ninove - Couvin-Mariembourg Live Ninove - Couvin-Mariembourg kijken Ninove - Couvin-Mariembourg kijken Live Ninove - Couvin-Mariembourg stream Ninove - Couvin-Mariembourg Fox Sports Nabeschouwing Ninove - Couvin-Mariembourg Uitslag Ninove - Couvin-Mariembourg Statistieken Ninove - Couvin-Mariembourg Croky Cup 2022/2023 Ninove - Couvin-Mariembourg wedden Ninove - Couvin-Mariembourg gokken Ninove - Couvin-Mariembourg Unibet