Nabeschouwing Wijnegem - Nijlen (0-3) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 18:30 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Wijnegem het zaterdag 30 juli 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Nijlen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kasteellei in Kasteellei.

Via de Wijnegem - Nijlen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wijnegem - Nijlen (0-3)

Het Croky Cup duel tussen Wijnegem en Nijlen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Nijlen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Wijnegem - Nijlen
LIVE Wijnegem - Nijlen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wijnegem - Nijlen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wijnegem - Nijlen
Opstellingen Wijnegem - Nijlen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wijnegem - Nijlen

Wijnegem en Nijlen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Wijnegem en Nijlen elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Wijnegem 0
Winst Nijlen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Wijnegem - Nijlen Opstelling Wijnegem Opstelling Nijlen Live Wijnegem - Nijlen Live Wijnegem - Nijlen kijken Wijnegem - Nijlen kijken Live Wijnegem - Nijlen stream Wijnegem - Nijlen Fox Sports Nabeschouwing Wijnegem - Nijlen Uitslag Wijnegem - Nijlen Statistieken Wijnegem - Nijlen Croky Cup 2022/2023 Wijnegem - Nijlen wedden Wijnegem - Nijlen gokken Wijnegem - Nijlen Unibet