Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-0) || Croky Cup 2023/2024

Donderdag 29 februari 2024 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Antwerp het donderdag 29 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Antwerp en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door George Ilenikhena, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zeno Van Den Bosch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was George Ilenikhena van Antwerp die de 3-0 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Antwerp een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Antwerp - KV Oostende 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Antwerp Doelpunt George Ilenikhena Antwerp 1-0
26' Doelpunt Antwerp Doelpunt Zeno Van Den Bosch met assist van Jacob Ondrejka Antwerp 2-0
61' Wissel KV Oostende Wissel Robbie DHaese voor David Atanga KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel Daniel Pérez voor Ewan Henderson KV Oostende
63' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Sieben Dewaele KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel Maxime DArpino voor Alfons Amade KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel Cederick Van Daele voor Brent Laes  KV Oostende
70' Wissel Antwerp Wissel Jürgen Ekkelenkamp voor Jacob Ondrejka Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel Victor Udoh voor Vincent Janssen Antwerp
82' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Daniel Pérez KV Oostende
88' Doelpunt Antwerp Doelpunt George Ilenikhena met assist van Victor Udoh Antwerp 3-0
91' Wissel Antwerp Wissel Soumaila Coulibaly voor Toby Alderweireld Antwerp
91' Wissel Antwerp Wissel Eliot Matazo voor Alhassan Yusuf Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - KV Oostende
Opstellingen Antwerp - KV Oostende
De opstellingen van Antwerp en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.