Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-2) || Croky Cup 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt AS Eupen het dinsdag 31 oktober 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (0-2)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. KV Oostende kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Daniel Perez. KV Oostende vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Berte op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut moest AS Eupen verder met een man minder nadat Jason Davidson een rode kaart had gekregen. Het lukte KV Oostende in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE AS Eupen - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Daniel Perez KV Oostende 0-1
20' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Maxime DArpino KV Oostende
24' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Daniel Perez KV Oostende
56' Wissel AS Eupen Wissel Jan Král voor Karol Lorenzo Youndje Sihom AS Eupen
56' Wissel AS Eupen Wissel Miloš Pantović voor Nathan Bitumazala AS Eupen
59' Wissel KV Oostende Wissel Mohamed Berte voor Johanna Ochieng Omolo KV Oostende
59' Wissel KV Oostende Wissel Manuel Osifo voor Luis Hartwig KV Oostende
71' Wissel AS Eupen Wissel Isaac Christie-Davies voor Brandon Baiye AS Eupen
71' Wissel AS Eupen Wissel Yentl Van Genechten voor Rune Paeshuyse AS Eupen
75' Wissel KV Oostende Wissel Sieben Dewaele voor Daniel Perez KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel Jonas Vinck voor Maxime DArpino KV Oostende
77' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Mohamed Berte KV Oostende 0-2
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Cederick Van Daele KV Oostende
83' Wissel AS Eupen Wissel Pape Youssou Niang voor Amadou Keita  AS Eupen
87' Wissel KV Oostende Wissel Juanda Fuentes voor Cederick Van Daele KV Oostende
90' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor Jason Davidson AS Eupen
92' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Pape Youssou Niang KV Oostende
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Mohamed Berte AS Eupen
91' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Isaac Nuhu KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - KV Oostende
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende

Voorbeschouwing AS Eupen - KV Oostende

AS Eupen en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en KV Oostende in de Croky Cup vond plaats op 19 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 1 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.