Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge (0-6) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het woensdag 1 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge (0-6)

Het Croky Cup duel tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 0-6 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Igor Thiago. Club Brugge vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andreas Skov Olsen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee Denis Odoi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Club Brugge geen gas terug, waardoor in de 33e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Hugo Vetlesen. De 0-5 voor Club Brugge volgde even later in de 44e minuut nadat Andreas Skov Olsen namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 54e minuut en kwam op naam te staan van Club Brugge speler Hugo Vetlesen, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Bourdeaud'hui en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Club Brugge, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Club Brugge 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Igor Thiago Club Brugge 0-1
23' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Andreas Skov Olsen Club Brugge 0-2
30' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Denis Odoi met assist van Andreas Skov Olsen Club Brugge 0-3
33' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Hugo Vetlesen met assist van Andreas Skov Olsen Club Brugge 0-4
44' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Andreas Skov Olsen met assist van Denis Odoi Club Brugge 0-5
46' Wissel Club Brugge Wissel Dedryck Boyata voor Bjorn Meijer Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel Michał Skóraś voor Andreas Skov Olsen Club Brugge
48' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Axl Van Himbeeck Beerschot-Wilrijk
54' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Hugo Vetlesen met assist van Igor Thiago Club Brugge 0-6
59' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Charly Keita voor Apostolos Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
59' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Félix Nzouango Bikien voor Tom Reyners Beerschot-Wilrijk
62' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Barberá voor Igor Thiago Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel Philip Zinckernagel voor Hans Vanaken Club Brugge
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Raphael Onyedika voor Éder Balanta Beerschot-Wilrijk
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ibrahim Alhassan Abdullahi voor Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Benjamin Pauwels voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Marco Weymans voor Katuku Derrick Tshimanga Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Club Brugge
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Club Brugge

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge

Beerschot-Wilrijk en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Club Brugge elkaar treffen in de Croky Cup.