Nabeschouwing Belœil - Acren (0-6) || Croky Cup 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2023/2024 neemt Belœil het zondag 13 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Acren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Communal de Quevaucamps in Quevaucamps.

Via de Belœil - Acren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belœil - Acren (0-6)

Het Croky Cup duel tussen Belœil en Acren is geëindigd in een 0-6 overwinning voor Acren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Belœil - Acren
LIVE Belœil - Acren 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belœil - Acren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Belœil - Acren
Opstellingen Belœil - Acren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Belœil - Acren

Belœil en Acren spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Belœil en Acren elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Belœil 0
Winst Acren 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Belœil - Acren Opstelling Belœil Opstelling Acren Live Belœil - Acren Live Belœil - Acren kijken Belœil - Acren kijken Live Belœil - Acren stream Belœil - Acren Fox Sports Nabeschouwing Belœil - Acren Uitslag Belœil - Acren Statistieken Belœil - Acren Croky Cup 2023/2024 Belœil - Acren wedden Belœil - Acren gokken Belœil - Acren Unibet