Nabeschouwing De Kempen - Zwaluwen Olmen (4-1) || Croky Cup 2023/2024

Zondag 30 juli 2023 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2023/2024 neemt De Kempen het zondag 30 juli 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zwaluwen Olmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Staf Janssensstadion in Tielen.

Via de De Kempen - Zwaluwen Olmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Kempen - Zwaluwen Olmen (4-1)

Het Croky Cup duel tussen De Kempen en Zwaluwen Olmen is geëindigd in een 4-1 overwinning voor De Kempen.

Wedstrijdstatistieken De Kempen - Zwaluwen Olmen
Goals
4
1
LIVE De Kempen - Zwaluwen Olmen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Kempen - Zwaluwen Olmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Kempen - Zwaluwen Olmen
Opstellingen De Kempen - Zwaluwen Olmen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Kempen - Zwaluwen Olmen

De Kempen en Zwaluwen Olmen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat De Kempen en Zwaluwen Olmen elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst De Kempen 0
Winst Zwaluwen Olmen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
De Kempen - Zwaluwen Olmen Opstelling De Kempen Opstelling Zwaluwen Olmen Live De Kempen - Zwaluwen Olmen Live De Kempen - Zwaluwen Olmen kijken De Kempen - Zwaluwen Olmen kijken Live De Kempen - Zwaluwen Olmen stream De Kempen - Zwaluwen Olmen Fox Sports Nabeschouwing De Kempen - Zwaluwen Olmen Uitslag De Kempen - Zwaluwen Olmen Statistieken De Kempen - Zwaluwen Olmen Croky Cup 2023/2024 De Kempen - Zwaluwen Olmen wedden De Kempen - Zwaluwen Olmen gokken De Kempen - Zwaluwen Olmen Unibet