Nabeschouwing Dender - Kortrijk (1-1) (0-0 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Dender het woensdag 1 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Kortrijk (1-1) (0-0 na strafschoppen)

De Croky Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Dender en Kortrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Dender op voorsprong te komen via een doelpunt van Kéres Masangu. Helaas voor Dender werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Een benutte penalty van A. Kadri in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Kortrijk weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 37e minuut moest Dender verder met een man minder nadat Kéres Masangu een rode kaart had gekregen. Het lukte Kortrijk in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen.

In de 107e minuut moest Kortrijk verder met een man minder, nadat Olivier Myny een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Dender - Kortrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Dender Gele kaart voor Nicolas Antoine Rajsel Dender 1-0
11' Doelpunt Dender Doelpunt Kéres Masangu Dender
28' Penalty Kortrijk Penalty A. Kadri Kortrijk 1-1
37' Rode kaart Dender Rode kaart voor Kéres Masangu Dender
44' Wissel Kortrijk Wissel M. Bruno voor Kortrijk
62' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor M. El Idrissy Kortrijk
62' Gele kaart Dender Gele kaart voor I. Davies M. Bruno Dender
72' Wissel Kortrijk Wissel Bruny Nsimba voor Jordy Soladio Kortrijk
80' Gele kaart Dender Gele kaart voor Gilles Ruyssen Dender
84' Gele kaart Dender Gele kaart voor N. Mehssatou A. Mighten Dender
85' Wissel Kortrijk Wissel Nathan Rodes voor Kortrijk
87' Gele kaart Dender Gele kaart voor Dylan Ragolle Lennard Hens Dender
87' Wissel Dender Wissel Olivier Myny voor Gilles Ruyssen Dender
90' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
98' Gele kaart Dender Gele kaart voor D. Seck D. De Neve Dender
101' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Nicolas Antoine Rajsel Kortrijk
106' Gele kaart Dender Gele kaart voor Ali Akman Nicolas Antoine Rajsel Dender
107' Tweede gele kaart Kortrijk Tweede gele kaart voor Olivier Myny Kortrijk
1' Penalty gescoord in shootout Dender Penalty gescoord in shootout Joedrick Pupe Dender 1-0
2' Penalty gemist in shootout Kortrijk Penalty gemist in shootout S. Ojo Kortrijk 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Dender Penalty gescoord in shootout Ali Akman Dender 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout N. Mehssatou Kortrijk 1-2
5' Penalty gemist in shootout Dender Penalty gemist in shootout Bruny Nsimba Dender 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout K. Malinov Kortrijk 2-2
7' Penalty gescoord in shootout Dender Penalty gescoord in shootout Ridwane MBarki Dender 3-2
8' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout I. Davies Kortrijk 3-3
9' Penalty gemist in shootout Dender Penalty gemist in shootout Kobe Cools Dender 3-3
10' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout A. Kadri Kortrijk 3-4
110' Penalty gescoord in shootout Dender Penalty gescoord in shootout A. Kadri Dender
116' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout Ali Akman Kortrijk
125' Penalty gemist in shootout Dender Penalty gemist in shootout D. Mbayo Dender
122' Penalty gescoord in shootout Kortrijk Penalty gescoord in shootout D. Mbayo Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Kortrijk
Opstellingen Dender - Kortrijk

Voorbeschouwing Dender - Kortrijk

Dender en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hannes De Couvreur en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dender en Kortrijk elkaar treffen in de Croky Cup.