Nabeschouwing Knokke - Mechelen (1-1) (5-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Knokke het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - Mechelen (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een overwinning voor Knokke. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Knokke het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

In de 95e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van Kerim Mrabti. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 103e minuut was het Knokke dat via Lennert Hallaert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Arne De Beuckelaer.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Knokke, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Knokke - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Mechelen Wissel Yonas Malede voor Nikola Storm Mechelen
65' Wissel Mechelen Wissel Kevin Hebbelinck voor Lucas Prudhomme Mechelen
74' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Bilal Bafdili Patrick Pflücke Knokke
85' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Mathieu Geeraerd Rousseau De Poorter Mechelen
86' Wissel Knokke Wissel Nils Pierre voor Knokke
95' Doelpunt Mechelen Doelpunt Kerim Mrabti Mechelen
102' Wissel Mechelen Wissel Lennert Hallaert voor David Bates Mechelen
103' Doelpunt Knokke Doelpunt Lennert Hallaert met assist van Jens Naessens Knokke
1' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Jordi Vanlerberghe Mechelen 0-0
2' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Noah Claude Aelterman Knokke 1-0
3' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Elias Cobbaut Mechelen 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Bailly A. Knokke 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Geoffry Hairemans Mechelen 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Mamadu Jalloh Knokke 3-2
7' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Bilal Bafdili Mechelen 3-3
8' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Vanraefelghem R. Knokke 4-3
9' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Lion Lauberbach Mechelen 4-4
10' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Thijs Coninckx Knokke 5-4
107' Penalty gemist in shootout Mechelen Penalty gemist in shootout Kerim Mrabti Mechelen 1-1
108' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Thijs Coninckx Nils Pierre Knokke
109' Penalty gescoord in shootout Mechelen Penalty gescoord in shootout Ngalayel Mukau Kerim Mrabti Mechelen
114' Penalty gescoord in shootout Knokke Penalty gescoord in shootout Vanraefelghem R. Knokke 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Knokke - Mechelen
Opstellingen Knokke - Mechelen

Voorbeschouwing Knokke - Mechelen

Knokke en Mechelen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arne De Beuckelaer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Knokke en Mechelen elkaar treffen in de Croky Cup.