Nabeschouwing KV Oostende - Genk (3-1) (na verlenging) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt KV Oostende het woensdag 6 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Genk (3-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en Genk is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 3-1 overwinning voor KV Oostende. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het KV Oostende dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Thomas Basila, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. Genk kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Anouar Ait El Hadj, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 112e minuut zette Robbie DHaese zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam.

Na 121 minuten werd de voorsprong voor KV Oostende vergroot nadat Luis Hartwig de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Michiel Allaerts af en was het KV Oostende die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE KV Oostende - Genk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Genk Gele kaart voor Christopher Baah Genk
46' Wissel Genk Wissel Bilal El Khannouss voor Luca Oyen Genk
46' Wissel Genk Wissel Joseph Paintsil voor Christopher Baah Genk
55' Wissel Genk Wissel Bryan Heynen voor Aziz Ouattara Mohammed Genk
59' Wissel KV Oostende Wissel Robbie DHaese voor Massimo Decoene KV Oostende
65' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Thomas Basila met assist van Ewan Henderson KV Oostende 1-0
69' Doelpunt Genk Doelpunt Anouar Ait El Hadj met assist van Joseph Paintsil Genk 1-1
69' Wissel Genk Wissel Daniel Muñoz voor Zakaria El Ouahdi Genk
74' Wissel KV Oostende Wissel Mohamed Berte voor Daniel Perez KV Oostende
82' Wissel Genk Wissel Yira Collins Sor voor Andi Zeqiri Genk
96' Wissel KV Oostende Wissel Alfons Amade voor Sieben Dewaele KV Oostende
102' Wissel Genk Wissel Alejandro Galarza voor Anouar Ait El Hadj Genk
105' Wissel KV Oostende Wissel Andy Musayev voor Ewan Henderson KV Oostende
112' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Robbie DHaese met assist van Mohamed Berte KV Oostende 2-1
116' Gele kaart Genk Gele kaart voor Bryan Heynen Genk
119' Wissel KV Oostende Wissel Luis Hartwig voor Robbie DHaese KV Oostende
121' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Luis Hartwig met assist van Mohamed Berte KV Oostende 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Genk
Opstellingen KV Oostende - Genk
De opstellingen van KV Oostende en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing KV Oostende - Genk

KV Oostende en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel Allaerts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Genk in de Croky Cup vond plaats op 31 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Genk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.