Nabeschouwing KV Oostende - RWDM (2-0) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 17 januari 2024 - 20:15 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt KV Oostende het woensdag 17 januari 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - RWDM (2-0)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 2-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Ewan Henderson, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Brent Laes  op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE KV Oostende - RWDM 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Florian Le Joncour RWDM
26' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Ewan Henderson met assist van Mohamed Berte KV Oostende 1-0
46' Wissel RWDM Wissel Florent Sanchez Da Silva voor Xavier Mercier RWDM
46' Wissel RWDM Wissel Pathé Mboup voor Fredrik Landén RWDM
46' Wissel KV Oostende Wissel Siebe Wylin voor Ewan Henderson KV Oostende
59' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Brent Laes  met assist van Massimo Decoene KV Oostende 2-0
66' Wissel RWDM Wissel Mickaël Biron  voor Carlos Alberto RWDM
66' Wissel RWDM Wissel Djokovar Doudaev voor Florian Le Joncour RWDM
70' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Romildo Del Piage RWDM
72' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Abner RWDM
73' Wissel KV Oostende Wissel David Atanga voor Daniel Pérez KV Oostende
78' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Andy Musayev Robbie DHaese RWDM
80' Wissel RWDM Wissel Ilay Camara voor RWDM
83' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Youssouf Koné Abner RWDM
88' Wissel KV Oostende Wissel Makhtar Gueye voor KV Oostende
91' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Luis Hartwig Mohamed Berte RWDM
91' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Djokovar Doudaev RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - RWDM
Opstellingen KV Oostende - RWDM
De opstellingen van KV Oostende en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.