Nabeschouwing La Louvière - Anderlecht (0-1) || Croky Cup 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt La Louvière het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Tivoli in La Louvière.

Via de La Louvière - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Louvière - Anderlecht (0-1)

Het Croky Cup duel tussen La Louvière en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Benito Raman, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Anderlecht.

LIVE La Louvière - Anderlecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Louvière - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Benito Raman Anderlecht 0-1
46' Wissel Anderlecht Wissel Tristan Degreef voor Thomas Delaney Anderlecht
64' Wissel La Louvière Wissel Jordi Liongola voor Axel Benoît La Louvière
64' Wissel La Louvière Wissel Jorn Vancamp voor Vicky Kiankaulua La Louvière
70' Wissel La Louvière Wissel Floriano Vanzo voor Maxime Pau La Louvière
72' Wissel Anderlecht Wissel Kasper Dolberg voor Luis Vázquez Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel Thorgan Hazard voor Benito Raman Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel Killian Sardella voor Louis Patris Anderlecht
73' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Moussa NDiaye Anderlecht
85' Wissel La Louvière Wissel Théo Cenci voor Fadel Gobitaka La Louvière
85' Wissel La Louvière Wissel Victor Corneillie voor Samuel Gueulette La Louvière
87' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor Wagane Faye La Louvière
90' Wissel Anderlecht Wissel Luca Monticelli voor Alexis Flips Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting La Louvière - Anderlecht
Opstellingen La Louvière - Anderlecht

Voorbeschouwing La Louvière - Anderlecht

La Louvière en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen La Louvière en Anderlecht in de Croky Cup vond plaats op 27 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 1 keer wist de ploeg van La Louvière te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor La Louvière. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.