Nabeschouwing Meux - Marloie Sport (4-1) (na verlenging) || Croky Cup 2023/2024

Vrijdag 25 augustus 2023 - 20:30 uur



In de Croky Cup 2023/2024 neemt Meux het vrijdag 25 augustus 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Marloie Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Vert et Blanc in Meux.

Via de Meux - Marloie Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Meux - Marloie Sport (4-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Meux en Marloie Sport is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Meux. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Meux dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 4-1.

Wedstrijdstatistieken Meux - Marloie Sport
Goals
4
1
LIVE Meux - Marloie Sport 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Meux - Marloie Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Meux - Marloie Sport
Opstellingen Meux - Marloie Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Meux - Marloie Sport

Meux en Marloie Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Meux en Marloie Sport elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Meux 0
Winst Marloie Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Meux - Marloie Sport Opstelling Meux Opstelling Marloie Sport Live Meux - Marloie Sport Live Meux - Marloie Sport kijken Meux - Marloie Sport kijken Live Meux - Marloie Sport stream Meux - Marloie Sport Fox Sports Nabeschouwing Meux - Marloie Sport Uitslag Meux - Marloie Sport Statistieken Meux - Marloie Sport Croky Cup 2023/2024 Meux - Marloie Sport wedden Meux - Marloie Sport gokken Meux - Marloie Sport Unibet