Nabeschouwing OH Leuven - Elene-Grotenberge (5-0) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt OH Leuven het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Elene-Grotenberge. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Elene-Grotenberge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Elene-Grotenberge (5-0)

Het Croky Cup duel tussen OH Leuven en Elene-Grotenberge is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 5-0 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Raz Shlomo, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. In de 21e minuut was het OH Leuven dat via Ezechiel Banzuzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tom Stevens. In de 72e minuut scoorde OH Leuven via Sofian Kiyine, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist OH Leuven via Desmond Acquah de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tom Stevens.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 5-0 stand in het voordeel van OH Leuven.

LIVE OH Leuven - Elene-Grotenberge 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Elene-Grotenberge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Raz Shlomo met assist van Jón Dagur Þórsteinsson OH Leuven 1-0
19' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
21' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Ezechiel Banzuzi OH Leuven
23' Gele kaart Elene-Grotenberge Gele kaart voor Florian Miguel Elene-Grotenberge 2-0
30' Gele kaart Elene-Grotenberge Gele kaart voor De Haspe K. Elene-Grotenberge
41' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Mathieu Maertens met assist van Jón Dagur Þórsteinsson OH Leuven 3-0
53' Wissel Elene-Grotenberge Wissel Emmanuel Okitakula Munganga voor Shawn Beeckaert Elene-Grotenberge
53' Wissel Elene-Grotenberge Wissel Domien Schelstraete voor Vincent Deleenheer Elene-Grotenberge
68' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Joren Dom OH Leuven
68' Wissel OH Leuven Wissel Nathaniel Opoku voor Jón Dagur Þórsteinsson OH Leuven
72' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Sofian Kiyine met assist van Kento Misao OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel Ezechiel Banzuzi voor OH Leuven 4-0
73' Wissel OH Leuven Wissel Sofian Kiyine voor Mathieu Maertens OH Leuven
77' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Desmond Acquah met assist van Mathieu Maertens OH Leuven
77' Wissel Elene-Grotenberge Wissel Konan NDri voor Elene-Grotenberge 5-0
86' Wissel Elene-Grotenberge Wissel Amarildo Gjokaj voor Mohamed Traoré Elene-Grotenberge
87' Gele kaart Elene-Grotenberge Gele kaart voor Gjoka A. Elene-Grotenberge
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Elene-Grotenberge
Opstellingen OH Leuven - Elene-Grotenberge

Voorbeschouwing OH Leuven - Elene-Grotenberge

OH Leuven en Elene-Grotenberge spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OH Leuven en Elene-Grotenberge elkaar treffen in de Croky Cup.