Nabeschouwing Sint-Truiden - Francs Borains (3-0) (na verlenging) || Croky Cup 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Sint-Truiden het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Francs Borains (3-0) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Francs Borains is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Ledda geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sint-Truiden dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door Kahveh Zahiroleslam, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sint-Truiden opnieuw te scoren. In de 111e minuut was het Shinji Okazaki die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sint-Truiden. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat Jarne Steuckers van Sint-Truiden een penalty wist te benutten in de 122e minuut.

In de 120e minuut werd Levi Malungu van Francs Borains met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Francs Borains het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Massimiliano Ledda af en was het Sint-Truiden die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-0 overwinning.

LIVE Sint-Truiden - Francs Borains 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Mathias Francotte Francs Borains
51' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Jordy Gillekens Francs Borains
70' Wissel Francs Borains Wissel Kevin Vandendriessche voor Hedy Chaabi Francs Borains
74' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Wolke Janssens Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Shinji Okazaki voor Fatih Kaya Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Jarne Steuckers voor Frederic Ananou Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Kahveh Zahiroleslam voor Joselpho Barnes Sint-Truiden
87' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Ryoya Ogawa Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryotaro Ito voor Olivier Dumont Sint-Truiden
95' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden 1-0
97' Wissel Francs Borains Wissel Alessio Curci voor Corenthyn Lavie Francs Borains
97' Wissel Francs Borains Wissel Jordan Attah Kadiri voor Teddy Chevalier Francs Borains
97' Wissel Francs Borains Wissel Yanis Massolin voor Clément Tainmont Francs Borains
103' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Shinji Okazaki Sint-Truiden
105' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Romain Donnez Mateo Itrak Francs Borains
105' Wissel Francs Borains Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Rihito Yamamoto Francs Borains
105' Wissel Francs Borains Wissel Patryk Walicki voor Thierno Diallo Francs Borains
109' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Jarne Steuckers Sint-Truiden
111' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Shinji Okazaki Sint-Truiden 2-0
119' Wissel Sint-Truiden Wissel Adam Nhaili voor Ryoya Ogawa Sint-Truiden
122' Penalty Sint-Truiden Penalty Jarne Steuckers Sint-Truiden 3-0
120' Rode kaart Francs Borains Rode kaart voor Levi Malungu Francs Borains
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Francs Borains
Opstellingen Sint-Truiden - Francs Borains

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Francs Borains

Sint-Truiden en Francs Borains spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Ledda en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Francs Borains elkaar treffen in de Croky Cup.