Nabeschouwing Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise (0-2) || Croky Cup 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het donderdag 7 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Goduine Koyalipou zette Union Saint-Gilloise op een 0-2 voorsprong in de 95e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van Sheldon Bateau zorgde ervoor dat Union Saint-Gilloise op 0-1 kwam te staan in de 93e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Taofeek Ismaheel voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
51' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Casper Terho Union Saint-Gilloise
60' Wissel Waasland-Beveren Wissel Sheldon Bateau voor Jakov Filipović Waasland-Beveren
60' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jenthe Mertens voor David Hrnčár Waasland-Beveren
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Mohamed Amoura  voor Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Guillaume François voor Casper Terho Union Saint-Gilloise
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Loïc Lapoussin voor Henok Teklab Union Saint-Gilloise
88' Wissel Waasland-Beveren Wissel Giorgi Moistsrapishvili voor Mathis Servais Waasland-Beveren
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Elton Kabangu voor Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise
95' Eigen doelpunt Union Saint-Gilloise Eigen doelpunt Goduine Koyalipou Union Saint-Gilloise 0-2
93' Eigen doelpunt Union Saint-Gilloise Eigen doelpunt Sheldon Bateau Union Saint-Gilloise 0-1
91' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Charles Vanhoutte voor Mathias Rasmussen Union Saint-Gilloise
94' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
94' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Sander Coopman Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Waasland-Beveren en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Union Saint-Gilloise

Waasland-Beveren en Union Saint-Gilloise spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Croky Cup.