Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (3-1) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Waasland-Beveren het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Waasland-Beveren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Sander Coopman. Waasland-Beveren vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Hrnčár op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Waasland-Beveren vervolgens op 3-0. Het was Goduine Koyalipou die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Nicolas Madsen zette Westerlo even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Quentin Pirard toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Westerlo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Sander Coopman Waasland-Beveren 1-0
12' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Mathias Fixelles Westerlo
12' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
13' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Louis Verstraete Waasland-Beveren
25' Wissel Waasland-Beveren Wissel Goduine Koyalipou voor Yousef Salech Waasland-Beveren
51' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt David Hrnčár Waasland-Beveren 2-0
46' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Lukas Van Eenoo Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel Griffin Yow voor Nacer Chadli Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel Emin Bayram voor Roman Neustädter Westerlo
63' Wissel Westerlo Wissel Yusuke Matsuo voor Mathias Fixelles Westerlo
63' Wissel Westerlo Wissel Lucas Stassin voor Matija Frigan Westerlo
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel Anthony Limbombe voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
76' Wissel Westerlo Wissel Nicolas Madsen voor Doğucan Haspolat Westerlo
79' Penalty Waasland-Beveren Penalty Goduine Koyalipou Waasland-Beveren 3-0
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel Tiago Cukur voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel Dylan Dassy voor Giorgi Moistsrapishvili Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Sander Coopman Waasland-Beveren
90' Penalty Westerlo Penalty Nicolas Madsen Westerlo 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Westerlo
Opstellingen Waasland-Beveren - Westerlo

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo

Waasland-Beveren en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Westerlo in de Croky Cup vond plaats op 24 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.